Home Media Expertise overzicht media Retail logistiek

Retail logistiek

Betrouwbare levering in de winkelstraat

Meer dan 100.000 Nederlandstalige en buitenlandse titels van meer dan 1.000 uitgevers op voorraad. Binnen 24 uur of 48 uur bij je geleverd, net wat je wilt. Je bestelt gemakkelijk via CB Online, tot 23:00 uur voor levering de volgende dag.

Eén levering, één factuur, één bestelsysteem; het bundelen van goederenstromen is onze kracht. Met slimme logistiek leveren wij zo’n 60 miljoen boeken per jaar. CB en zijn vervoerspartners komen dagelijks in de winkelstraat. Gezamenlijk hebben wij een fijnmazig netwerk in Nederland en België; een garantie voor snelle en betrouwbare levering. Met onze track & trace informatie kun je online zien wanneer de chauffeur bij je is. En heb je retouren of een levering voor een collega-retailer? Deze kun je gewoon met hem meegeven. Bovendien verzorgen wij voor jou de complete financiële afhandeling tussen jou en de uitgever. Daar heb je geen omkijken naar.

Bezorgen bij je klanten thuis

Klanten die bij jou een boek bestellen, kunnen het de volgende dag bij je ophalen. Of je laat het via onze thuisbezorgservice direct bij de klant afleveren, op ieder gewenst adres. Voor jou 1 vinkje in ons bestelsysteem, voor je klant een prettige service. Verkoop je boeken en e-books online? Ook dan verzorgen wij de levering graag. Lees hier meer over onze e-fulfilment.

Boeken als aanvulling op je assortiment

CB levert boeken aan alle retailers, van retailketen tot zelfstandige boekwinkel. En heb je bijvoorbeeld een speelgoedwinkel, kookwinkel, museumwinkel en wil je boeken als aanvulling op je assortiment? Dan is onze service +boeken iets voor je!

Informatie Diensten Cb Online

Online inzicht

Alle Nederlandse en een keur van buitenlandse titels kun je bestellen via CB Online. Je regelt hier met gemak je bestellingen en retouren en je vindt hier facturatie, bestelhistorie en andere handige overzichten terug.

Voor 23 uur besteld, volgende dag in de winkel

Online zicht op uw bestellingen

Eindeloos assortiment

Uitstekende service

Jan Lenders feb23a

Jan Lenders

Accountmanager

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

Analytics voor uitgevers

Actuele managementinformatie in overzichtelijke dashboards

Meer informatie

E-fulfilment

Geruisloze logistiek achter je webshop

Meer informatie

Warehousing

Je voorraad in de beste handen

Meer informatie