Dagelijkse update: afwijkingen in dienstverlening

Op deze pagina vind je informatie over afwijkingen in onze dienstverlening voor boekverkopers en uitgevers. Zoals aangepaste lever- en besteltijden van boeken of storingen in onze systemen als CB Online.

11 juli 2024

  • Er zijn op dit moment geen bijzonderheden.

Invoering Multi Factor Authenticatie per 4 juli

Bij CB staat de veiligheid van jouw gegevens altijd voorop. Daarom voeren we 4 juli een belangrijke update door om jouw account voor www.cbvervoer.nl en/of analytics.cb.nl nog beter te beschermen: de introductie van Multi-Factor Authenticatie (MFA). Je merkt dit meteen als je inlogt: je wordt door een aantal stappen geleid om MFA in te stellen. Wil je meer uitleg, bekijk dan de instructie op ons serviceportaal.
Later voeren we ook MFA in, in onze andere applicaties zoals CB Online. Je inloggegevens worden dan ook voor al onze applicaties gelijk.

Updates leverbetrouwbaarheid CB

Helaas hebben boekverkopers in Nederland al enige tijd te maken met een minder goede leverbetrouwbaarheid door CB. Wij beseffen heel erg goed hoe vervelend dat is voor onze klanten. Naast het directe contact met onze klanten, sturen wij wekelijks een e-mail naar boekverkopers in Nederland over de stand van zaken en verbeteringen. Je vindt deze e-mails ook hieronder terug.

11 juli - Nieuws over leveringen van CB nr 7
4 juli - Nieuws over leveringen van CB nr 6
27 juni - Nieuws over leveringen van CB nr 5
20 juni - Nieuws over leveringen van CB nr 4
13 juni - Nieuws over leveringen van CB nr 3
7 juni - Nieuws over leveringen van CB nr 2
29 mei - Nieuws over leveringen van CB nr 1


We melden op deze pagina de zaken die gevolgen kunnen hebben voor meerdere klanten. Specifieke afwijkingen voor één klant vind je hier niet terug.

Heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op.