Home Werken bij CB Afdelingen HR, Facility service & Legal

HR, Facility service & Legal

Maak het verschil voor jouw collega’s

CB is een mensen-bedrijf; onze medewerkers zijn ons kapitaal en daar investeren we graag in! Onze collega’s van Human Resources, Facility service en Legal zorgen iedere dag voor een gezonde en goed georganiseerde werkplek voor alle ruim 1000 CB’ers. Zo dragen we bij aan plezier in het werk en steunen we onze mensen, ook als het wat minder gaat.

Het HR-team zorgt voor aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een bedrijfs-cao op maat. Ze begeleiden daarnaast kleine en grote veranderingen in het bedrijf en werken aan verzuimpreventie. CB investeert in welzijn, aandacht en zorg voor iedereen; we geloven dat dit zich dubbel en dwars terugverdient.

De Facilitaire afdeling onderhoudt machines en is verantwoordelijk voor wagenparkbeheer, telecom, beveiliging, catering en vastgoed. Hier werken duizendpoten die van alle markten thuis zijn.

De collega’s van Legal adviseren directie en management op het gebied van bedrijfsjuridische thema’s, zoals vennootschapsrecht en strategische contracten met klanten en leveranciers.

Meer teams

Finance

Van creditmanagement tot kasstroomontwikkeling

Meer informatie

IT

Agile de uitdaging aan

Meer informatie