15 mei 2024

MBOwebshop verlengt contract met CB voor e-fulfilment

MBOwebshop, onderdeel van Leermiddelen Webshop, is een van de grootste leermiddelenwebshops voor het MBO. Voor hun logistiek rekenen ze al jaren op CB. Deze maand zetten MBOwebshop en CB hun handtekeningen onder een nieuw contract. Daarmee bezegelen beide partijen hun samenwerking.

Via MBOwebshop kunnen scholen en studenten op één plek al hun leermiddelen bestellen. CB zorgt voor de volledige (studieboeken)logistiek achter de webshop; van orders picken en pakketten samenstellen tot verzending en de financiële afhandeling met CB aangesloten uitgeverijen.

Logistieke belofte

Henk Voermans Directeur Operations MBOwebshop: “Wij zijn goed in het ontzorgen van scholen en studenten met een compleet assortiment, een overzichtelijke webshop en goede service. CB begrijpt wat wij nodig hebben om onze logistieke belofte na te komen, ook in seizoenspieken zoals aan het begin van het schooljaar. Afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid en CB schaalt gemakkelijk mee. De onderlinge samenwerking is erg prettig en transparant. Wij verlengen ons partnership met CB met veel plezier.”

Meer informatie over onze complete dienstverlening voor de educatieve sector vind je hier.