Home Media Expertise overzicht media E-fulfilment

E-fulfilment

Geruisloze logistiek achter je webshop

Boeken of e-books in je webshop? Met e-fulfilment van CB wordt het eenvoudig. Je hebt toegang tot een compleet assortiment van Nederlandstalige en buitenlandse boeken. Door slimme IT en de juiste artikelinformatie gemakkelijk vindbaar in je online winkel. Je klant bestelt en wij zorgen voor levering de volgende dag. Met de factuur in de doos of als cadeau mooi ingepakt, met een kaartje of met een folder erbij.

Altijd en overal

Wij leveren waar je klant dat wil; bij hem thuis, op een afhaalpunt of in de boekwinkel. Op het moment dat het je klant uitkomt. Je klanten kunnen altijd tot 23:00 uur bestellen voor levering de volgende dag. Avondbezorging of uitgesteld leveren kunnen wij natuurlijk ook. En heeft je online klant andere (logistieke) wensen? Wij bespreken graag de e-fulfilment mogelijkheden met je.

Handmagazijn

Oneindig aanbod

Meer dan 100.000 Nederlandstalige titels en een veelvoud van buitenlandse titels; het aanbod is eindeloos en snel beschikbaar. Je doet bovendien altijd de juiste leverbelofte aan je klant, want via onze digitale berichten heb je up-to-date voorraadinformatie.

Wist je overigens dat steeds meer uitgevers hun titels ook beschikbaar maken voor Print on demand? Zo is een titel ‘never out of stock’, want via Print on demand kunnen wij een boek ook gewoon leveren binnen 24 uur.

Meer dan logistiek

En CB doet meer; wij verzorgen de complete financiële afhandeling voor je tussen jou en de uitgever. Doordat CB voor uitgevers de voorraad beheert, heb je geen inkoop- en voorraadrisico. Bovendien voorzien wij je online van up-to-date informatie over je bestellingen, bestelhistorie, facturatie en meer.

Tot 23:00 uur bestellen

Eindeloos assortiment

Inclusief financiële afhandeling

Geen inkoop- en voorraadrisico

Anne Groothuis

Anne Groothuis

Accountmanager digitaal
Eric Haaksman

Eric Haaksman

Sales- en accountmanager

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

Warehousing

Je voorraad in de beste handen

Meer informatie

E-book distributie

Via één platform alle e-booklezers bereiken

Meer informatie

Complete logistiek voor het educatieve boek

Snel en efficiënt, op maat voor de student

Meer informatie